X

NIEUWSBERICHTEN

RSS

Data WREN certificeringsbijeenkomsten bekend

Voor de kooikers met een ringmachtiging zijn in afstemming met het vogeltrekstation vanuit de WREN 2 certificeringsbijeenkomsten gepland op zaterdagmiddag 30 oktober (Kloosterkooi Weerribben) en op zaterdagmiddag 15 januari (Bakkerswaal). Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 9 per bijeenkomst.
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering Kooikersvereniging - 1 oktober a.s. te Tricht

De Algemene ledenvergadering van de Kooikersvereniging zal dit jaar op vrijdag 1 oktober om 10:00 uur plaatsvinden op locatie: De Leidsche Hoeven, Oude Hoevenseweg 8a te Tricht. De vergadering is alleen toegankelijk voor leden van de Kooikersvereniging. Vanwege beperkingen Covid 19 dienen leden zich voor 22 september a.s. aan te melden voor deelname via het secretariaat: kooikersvereniging@gmail.comDe vooraankondiging kunt u hier bekijken.  
Lees meer...

In Memoriam Frans van Halder, kooiker op eendenkooi De Sompen

Afgelopen donderdag 27 mei is na een kort ziekbed Frans van Halder overleden. Frans was kooiker op eendenkooi De Sompen in Haarsteeg. Na in 2015 als journalist bij het Brabants Dagblad met pensioen gegaan te zijn, kwam Frans via een excursie op eendenkooi De Sompen met de kooikerswereld in contact. Dat de vonk oversloeg was niet verwonderlijk, gelet op zijn grootte belangstelling voor natuur in brede zin. In zijn lange journalistieke loopbaan zijn van zijn hand veel artikelen met natuur als onde...
Lees meer...
Page 1 of 5 FirstPrevious [1]2345 Last

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Secretariaat Kooikersvereniging

Dhr. D. N. Kooiker

Marshoekersteeg 7

7722KP Dalfsen

kooikersvereniging@gmail.com

 

 

 

© 2022 Kooikersvereniging

powered by Natuurlijk !